Podzemnih voda ima, ali radnici rade danonoćno

Izvor: B92, 05.Sep.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Podzemnih voda ima, ali radnici rade danonoćno"

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da projekat Beograd na vodi nije ugrožen i da radovi nisu stali.

"Ne želim da komentarišem navode jednog lista o tome da li su se pojavile podzemne vode. Podzemnih voda ima, sve se rešava u toku izgradnje. Radovi nisu stali, radnici danonoćno rade", rekao je Mali komentarišući pisanje pojedinih medija da se deo obaloutvrde urušio i da ima problema sa podzemnim vodama.

Mali je pojasnio da na obaloutvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima malih poteškoća, ali da se to dešava na svakom projektu i da se problemi rešavaju.

"Dinamika tih radova", kaže, "ide brže od planiranog".

"Osim četiri stambene zgrade koje se rade na Kuli se postavljanje šipova završava krajem septembra, a radovi na izgradnji velikog tržnog centra iznad zemlje počinju u septembru", rekao je Mali.

On je naveo da je Muhamed Alabar već najavio da će u narednih pet-šest meseci da će početi izgradnja nekoliko novih zgrada.

"Ne obraćam mnogo pažnje na pisanje pojedinih medija, svi mogu da vide da radovi na gradilištu traju i da radnici rade", rekao je Mali.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: BG na vodi stopiran? Ništa nije tačno

Izvor: B92, 05.Sep.2017

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da radovi na prve dve stambene kule Beograda na vodi u završnoj fazi i da se prva useljenja očekuju u aprilu 2018...Mali je gostujući na televiziji Pink demantovao pisanje pojedinih medija da je projekat Beograd na vodi "stopiran, da se Arapi povlače,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.