MIRNA NOĆ ZA LEKARE, BEZ SAOBRAĆAJKI

Izvor: Kurir, 02.Avg.2011, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRNA NOĆ ZA LEKARE, BEZ SAOBRAĆAJKI

BEOGRAD - Protekla noć u Beogradu bila je mirna i nije se dogodila nijedna saobraćajna nesreća, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je agenciji Beta kazala da je tokom noći Hitna pomoć intervenisala 92 puta, od čega je 11 intervencija bilo na javnom mestu. Prema njenim rečima, službi Hitne pomoći javljali su se hronični bolesnici.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna pomoć noćas obavila 104 intervencije

Izvor: S media, 03.Avg.2011, 08:38

Hitna pomoć je tokom protekle noći na području Beograda obavila 104 intervencije. Lekarima su se najčešće obraćale osobe sa hipertenzijom, glavoboljom i virusnim infekcijama. .. Hitna pomoć je tokom protekle noći na području Beograda obavila 104 intervencije od kojih osam na javnom mestu,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.