MAJKE UZVRAĆAJU UDARAC Vozač parkirao auto na stazi ka obdaništu, a ovako su Beograđanke reagovale

Izvor: Blic, 27.Jan.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKE UZVRAĆAJU UDARAC Vozač parkirao auto na stazi ka obdaništu, a ovako su Beograđanke reagovale

Nezadovoljne majke sa Novog Beograda ostavile su poruku na šoferšajbni vozaču koji je nepropisno parkirao automobil na stazi koja vodi ka obdaništu i time im preprečio put.

Vozač automobila parkirao se tako da se kolicima ne može doći do staze ka obdaništu "Izvorčić" na Novom Beogradu, već roditelji sa decom moraju da idu okolo.

Majke, nezadovljne nepropisnim parkingom, ostavile su poruku vozaču:

"Pokušajte da ne stanete ispred staze za obdanište >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako ne bismo sa decom išle po blatu. Hvala!"

Da li su nezadovoljne majke želele da se osvete ili je karma uzvratila udarac, tek vozač je ostao i bez brisača!

Tik uz automobil, na blatu je stajao i odlomljeni deo brisača.

Nepropisno parkiranje je kažnjivo ali takođe je i oštećivanje tuđe imovine pa se stoga nadamo da će ovakve situacije ubuduće biti rešavane putem nadležnih organa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.