MA, DA LI JE OVO MOGUĆE? Otkrivamo zašto je nastao haos u saobraćaju na Slaviji

Izvor: Telegraf.rs, 06.Nov.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MA, DA LI JE OVO MOGUĆE? Otkrivamo zašto je nastao haos u saobraćaju na Slaviji

Na kružnom toku Slavije je tokom jutra bio potpuni saobraćajni kolaps. Autobusi i trole su stajali, tramvaji nisu dolazili više od 30 minuta, a kako smo uspeli da saznamo, problem je nastao kada su mladi i neiskusni saobraćajci počeli da regulišu saobraćaj

Ako ste se danas uputili ka Slaviji, nadajući se da ćete na vreme stići na posao sigurno vas je sačekala opšta pometnjaautobusi i trole koje stoje načičkane jedne do drugih, tramvaji koji ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dolaze više od 30 minuta, pešaci koji ne znaju gde da idu, i saobraćajci koji sve to pokušavaju da srede.

Iako smo u poslednjih nekoliko dana na Slaviji navikli da čekamo prevoz i po 20 minuta, a da saobraćajnoj policiji poželimo dobro jutro pre jutarnje kafe, ovog jutra su stvari bile ekstremne.

Naime, u periodu od 8:00 ujutru pa do 8:30h (možda i duže, ali je ovo bio vremenski period čekanja reportera Telegrafa na prevoz) vozila na kružnom toku Slavije su stajala – ni trole ni autobusi se nisu micali, nijedan tramvaj se nije pojavio dobrih 25 minuta, a i vozila milicije su bila prisutna.

Foto: Tanjug/Dragan Sanković

Kada smo kasnije uspeli da saznamo, saobraćajni haos na Slaviji izazvali su mladi i neiskusni saobraćajci, kojima je ovo izgleda bio prvi put da se hvataju u koštac sa ludilom koje vlada u Beogradu kada je u pitanju saobraćaj.

Saobraćajci su se trudili da srede haos, ali je haos, izgleda, ovog puta, sredio njih… barem dok je naš reporter tamo stajao. Ovo vatreno krštenje će verovatno dugo pamtiti.

(E. C.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.