Lekari se bore za život devojke koja je u komi posle udesa na Novom Beogradu: Posle potrage uhapšen vozač

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari se bore za život devojke koja je u komi posle udesa na Novom Beogradu: Posle potrage uhapšen vozač

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na Novom Beogradu kada je automobil udario u devojku i pobegao. Teška saobraćajna nesreća dogodila se na Novom Beogradu kada je automobil udario u devojku i pobegao.Do nesreće je došlo sinoć oko 20 sati, a automobi marke ''Golf 5'' udario je na raskrsnici ulica Ivana Ribara i Vinogradske devojku (16) i pobegao. Težak udes na Novom Beogradu: Devojka u komi, udarili je autom i pobegliDevojka je u komi, ima teške telesne povrede opasne po život.Vozilo kojim je počinjen prekršaj je pronađeno, a privedeni su u policiju Novica S. i Aleksandar B.Još uvek se utvrđuje se ko je vozio kolima.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobilom teško povredio devojku na pešačkom, pa pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2019

Beogradska policija uhapsila je 30. godišnjeg Beograđanina A.B, koji se sumnjiči da je 21. novembra na pešačkom prelazu automobilom oborio 16. godišnju devojku, koja je zadobila povrede opasne po život, a vozač je pobegao...A.B. se sumnjiči da je 21. novembra, "u Ulici dr Ivana Ribara na obeleženom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.