Automobilom teško povredio devojku na pešačkom, pa pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobilom teško povredio devojku na pešačkom, pa pobegao

Beogradska policija uhapsila je 30. godišnjeg Beograđanina A.B, koji se sumnjiči da je 21. novembra na pešačkom prelazu automobilom oborio 16. godišnju devojku, koja je zadobila povrede opasne po život, a vozač je pobegao.

A.B. se sumnjiči da je 21. novembra, "u Ulici dr Ivana Ribara na obeleženom pešačkom prelazu, vozilom 'golf 5', beogradskih registarskih oznaka oborio 16.godišnjakinju, koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede, opasne po život. Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je potom pobegao sa lica mesta", saopštio je danas MUP.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac koji je pokosio tinejdžerku na pešačkom, pa pobegao

Izvor: Blic, 23.Nov.2019

Beogradska policija uhapsila je 30. godišnjeg Beograđanina A. B, koji se sumnjiči da je 21. novembra na pešačkom prelazu automobilom oborio 16. godišnju devojku, koja je zadobila povrede opasne po život, a vozač je pobegao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.