Lažni radnici „Vodovoda

Izvor: Studio B, 15.Mar.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni radnici „Vodovoda"

Beograđani su ponovo žrtve osoba koje se lažno predstavljaju kao radnici Beogradskog vodovoda i kanalizacije i neovlašćeno proveravaju kvalitet vode u njihovim kućama.

Zvezdarcima, Novobeograđanima, Surčincima i Rakovičanima, odakle su i stigle prijave građana, lažni radnici najavljivali su se telefonom i u njihovim stanovima eksperimentima dokazivali da voda s česme nije kvalitetna, da bi im na kraju nudili posebne filtere za prečišćavanje, vredne nekoliko stotina >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << evra.

Iz "Vodovoda" upozoravaju sugrađane da takve osobe ne puštaju u svoje stanove i ne stupaju u kontakt sa njima. Takođe, apeluju na građane da ne nasedaju na ovakve dezinformacije, da ne troše nepotrebno novac, jer je voda iz beogradskog vodovoda sanitarno-higijenski u potpunosti ispravna i nije joj potrebna dodatna filtracija.

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštavaju da oni održavaju isključivo uličnu mrežu i da njihovi radnici ne vrše intervencije u stanovima. Uzorkovanje vode vrši se isključivo po prijavi građana i u dogovoru s njima. Takođe, radnici ovog preduzeća uvek imaju vidno obeležene službene uniforme, legitimacije i koriste vozila sa znakom BVK.

Svi sugrađani ovakve radnje mogu prijaviti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažni radnici Vodovoda i u Novom Beogradu, Rakovici i Surčinu

Izvor: Kurir, 15.Mar.2013

Osobe koje se lažno predstavljaju kao radnici Beogradskog vodovoda najavljuju se telefonom i sugrađanima neovlašćeno nude uslugu provere kvaliteta vode na česmama..BEOGRAD - "Beogradskom vodovodu" ponovo su se obratili sugrađani koji su prijavili da su sada na teritoriji opština Novi Beograd,...

Nastavak na Kurir...

Lažni radnici "Vodovoda" i u Rakovici, Novom Beogradu, Surčinu...

Izvor: Blic, 15.Mar.2013

Osobe koje se lažno predstavljaju kao radnici "Vodovoda i kanalizacije" pojavile su se, pored Zvezdare, i na Novom Beogradu, u Surčinu i u Rakovici, upozoravaju iz ovog gradskog preduzeća...U "Beogradskom vodovodu" navode da su im građani prijavili da su im te osobe telefonom nudile uslugu provere...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.