Lančani sudar na obrenovačkom putu, nema povređenih

Izvor: Studio B, 19.Nov.2011, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na obrenovačkom putu, nema povređenih

U lančanom sudaru pet vozila, na obrenovačkom putu, nije bilo povređenih.

Na obrenovačkom putu kod Ostružnice jutros je došlo do lančanog sudara pet vozila, u kojem nije bilo povređenih, kažu u MUP-u .

Linije 551 i 552 , koje su zbog sudara jutros išle izmenjenim trasama, od 11 sati vraćene su na stare trase.

Hitna pomoć je noćas imala 117 intervencija, od čega 12 na javnim mestima, rekla je dr Tatajana Trivunović. Lekari te zdravstvene službe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prema njenim rečima, nisu intervenisali u saobraćajnim nezgodama.

Pomoć je ukazana povređenim u više tuča u kojima nije bilo povredjenih vatrenim i hladnim oružjem, već su učesnici imali lakše povrede.

Hitnoj pomoći su se tokom noći najviše žalili hronični bolesnici, od kojih najviše astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.