Lančani sudar na obrenovačkom putu, nema povređenih

Izvor: Blic, 19.Nov.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na obrenovačkom putu, nema povređenih

BEOGRAD - Na obrenovačkom putu kod Ostružnice jutros je došlo do lančanog sudara pet vozila, u kojem nije bilo povređenih, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbiji.

Hitna pomoć je noćas imala 117 intervencija, od čega 12 na javnim mestima, rekla je Tanjug dr Tatajana Trivunović.

Lekari te zdravstvene službe, prema njenim rečima, nisu intervenisali u saobraćajnim nezgodama.

Pomoć je ukazana povređenim u više tuča u kojima nije bilo povredjenih vatrenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i hladnim oružjem, već su učesnici imali lakše povrede.

Hitnoj pomoći su se tokom noći najviše žalili hronični bolesnici, od kojih najviše astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lančani sudar na obrenovačkom putu

Izvor: S media, 19.Nov.2011

Na obrenovačkom putu kod Ostružnice jutros je došlo do lančanog sudara pet vozila, u kojem nije bilo povređenih, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbiji...Hitna pomoć je noćas imala 117 intervencija, od čega 12 na javnim mestima, rekla je Tanjug dr Tatajana Trivunović...Vozio kamion u suprotnom pravcu,...

Nastavak na S media...

Lančani sudar na obrenovačkom putu, nema povređenih

Izvor: Studio B, 19.Nov.2011

U lančanom sudaru pet vozila, na obrenovačkom putu, nije bilo povređenih...Na obrenovačkom putu kod Ostružnice jutros je došlo do lančanog sudara pet vozila, u kojem nije bilo povređenih, kažu u MUP-u ...Linije 551 i 552 , koje su zbog sudara jutros išle izmenjenim trasama, od 11 sati vraćene...

Nastavak na Studio B...

Lančani sudar na obrenovačkom putu

Izvor: Glas javnosti, 20.Nov.2011, 07:06

BEOGRAD - Na obrenovačkom putu kod Ostružnice juče je došlo do lančanog sudara pet vozila, u kojem nije bilo povređenih, rečeno je u MUP Srbije.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.