Komunalni policajci na ulicama početkom novembra

Izvor: Studio B, 29.Okt.2010, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalni policajci na ulicama početkom novembra

Budućih 110 komunalnih policajaca izaći će na ulice grada pošto dobiju uverenje Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu da su položili državni ispit, rekla je načelnica komunalne policije Gorjana Obrenović, gostujući na radiju Studija B.

Gorjana Obrenović očekuje da u utorak iz Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu stignu uverenja o policajcima koji su položili državni ispit i da će potom komunalna policija započeti rad, što će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << početkom novembra.

Prema njenim rečima, Beogradu pripada do 350 komunalnih policajaca, pa će se njihov broj sistematski popunjavati.

Prioriteti na početku rada komunalne policije biće uređenje priobalja, uspostavljanje reda u postavci bilborda, suzbijanje nelegalne prodaje i nelegalne gradnje.

Gorjana Obrenović je rekla da je dobijena saglasnost da se operativni sistem Ministarstva unutrašnjih poslova poveže sa njihovim kako bi se olakšao rad i operativnost komunalnih policajaca, koji će dežurati 24 časa dnevno.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.