Komunalna policija osuđuje napad na dva svoja pripadnika

Izvor: Studio B, 26.Apr.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalna policija osuđuje napad na dva svoja pripadnika

Dva komunalna policajca povređena su tokom kontrole parkirališta na aerodromu „Nikola Tesla", gde su zatekli nepropisno parkirano vozilo.

Prilikom intervencije, vozač je odbio da se legitimiše i napusti vozilo, posle čega je startovao automobil i udario dva komunalna policajca, nanevši im povrede, navodi se u saopštenju.

Pošto je bahati vozač pobegao sa lica mesta, Saobraćajna policija je raspisala potragu za vozilom, a samo zahvaljujući pribranosti komunalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << policajaca, izbegnute su ozbiljne povrede, prenosi Beoinfo.

Na lice mesta su stigle patrola Saobraćajne policije koja je izvršila uviđaj, kao i ekipa Hitne pomoći koja je prevezla komunalne policajce do Urgentnog centra, gde im je ukazana medicinska pomoć i konstatovane lakše telesne povrede.

Komunalna policija najoštrije osuđuje napad bahatog pojedinca na svoje pripadnike i podseća da je u poslednje vreme pojačana saradnja sa građanima, jer je održavanje komunalnog reda u interesu svih Beograđana, navode u saopštenju.

Takođe, Komunalna policija Grada Beograda osuđuje napad koji se danas dogodio na policijce, jer su to ljudi koji su samo radili svoj posao kako bi obezbedili egzistenciju za svoje porodice.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.