NAPAD NA AERODROMU Automobilom na komunalne policajce

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA AERODROMU Automobilom na komunalne policajce

Dvojica komunalnih policajaca napadnuta su danas tokom kontrole javnog parkirališta na Aerodromu “Nikola Tesla” i lakše su povređeni, saopšteno je iz Komunalne policije.

Kada su dvojica komunalnih policajaca na parkingu Aerodroma "Nikola Tesla" zatekli nepropisno parkiran automobil, zatražili su od vozača lična dokumenta i da napusti vozilo.

Vozač je, umesto da izađe iz automobila, startovao vozilo i njime udario komunalne policajce. Oni su povređeni, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bahati vozač je pobegao, navode u Komunalnoj policiji.

Na mesto događaja ubrzo su stigle patrole Saobraćajne policije i obavile uviđaj, a Hitna pomoć prevezla je komunalne policajce u Urgentni centar, gde su im konstantovane lakše telesne povrede.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autom udario komunalne policajce

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2015

Komunalna policija osudila je danas napad na dvojicu pripadnika te službe koji su zadobili lakše povrede kada ih je automobilom udario vozač koji se nepropisno parkirao...Kako je saopšteno, incident se dogodio kada je tokom kontrole javnih parkirališta na aerodromu "Nikola Tesla", patrola Komunalne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Komunalna policija osuđuje napad na dva svoja pripadnika

Izvor: Studio B, 26.Apr.2015

Dva komunalna policajca povređena su tokom kontrole parkirališta na aerodromu „Nikola Tesla", gde su zatekli nepropisno parkirano vozilo. ..Prilikom intervencije, vozač je odbio da se legitimiše i napusti vozilo, posle čega je startovao automobil i udario dva komunalna policajca, nanevši im povrede,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.