Kiša usporila saobraćaj, ali bez većih gužvi

Izvor: Blic, 10.Maj.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša usporila saobraćaj, ali bez većih gužvi

- Nakon velikih gužvi u toku poslepodnevnih časova, saobraćaj je normalizovan, uz blago sporije kretanje zbog kiše - prenose beogradski taksisti.

Saobraćaj na raskrsnici ulice Jurija Gagarina i Omldinskih brigada bio je zaustavljen oko 18 sati, jer su se sudarili tramvaj i automobil marke "punto" oko 17.50 sati.

- Šteta koja je nastala je minimalna, u nezgodi nije bilo povređenih. Saobraćaj je već nakon petnaestak minuta nastavljen - kažu iz GSP-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U ostalim delovima grada gužve su se raščistile, kao i u Terazijskom tunelu gde je oko 18.30 iz pravca Novog Beograda ka centru grada bio usporen saobraćaj zbog zaustavljenog vozila, kažu iz Žutog taksija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.