Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Sep.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinoteka: Filmovi koji su bili inspiracija za predstavu „Strah od leptira“

U utorak i sredu, 1. i 2. oktobra 2019, biće prikazani filmovi koji su bili inspiracija za novu predstavu „Strah od leptira“ rediteljke Isidore Goncić. Spisateljica Galina Maksimović je po motivima romana „Poljubac žene pauka“ argentinskog pisca Manuela Puiga, radnju predstave smestila u srpski zatvor tokom druge polovine devedesetih, u kome su Vjeran Miladinović Merlinka, … The post Kinoteka: Filmovi koji su bili inspiracija za predstavu „Strah od leptira“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima (3. oktobar 2019)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Okt.2019, 09:49

Milošću božjom, Jeti – snežni čovek, Zemlja meda, Kolo – na Tašu – to su novi filmovi u domaćim bioskopima od 3. oktobra 2019. godine. Filmove Vojna akademija 5 i Džoker predstavili smo prošle nedelje. U ovom pregledu predstavljamo i film Blizanci čija će premijera biti u sredu, 9. oktobra....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.