Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Jan.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kancelarija za zaštitu prava pacijenata počela sa radom

Posebna organizaciona jedinica Gradske uprave grada Beograda, Kancelarija za zaštitu prava pacijenata, počela je sa radom u Tiršovoj 1. Kancelarija obaveštava pacijente koja su njihova prava i kako mogu da ih ostvaruju i postupa po usmenim i pisanim prigovorima, a ... Pročitaj članakThe post Kancelarija za zaštitu prava pacijenata počela sa radom appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Unaprediti prava pacijenata

Izvor: Danas, 15.Jan.2014

Kancelarija za zaštitu prava pacijenata Beograda, koja je obrazovana kao posebna organizaciona jedinica Gradske uprave Grada, počela je sa radom u Tiršovoj 1 sa ciljem da obaveštava pacijente koja su njihova prava i kako mogu da ih ostvaruju i postupa po usmenim i pisanim prigovorima. Prema rečima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.