(KURIR TV) EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako komunalna policija hapsi ženu zbog bus plusa

Izvor: Kurir, 24.Jan.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako komunalna policija hapsi ženu zbog bus plusa

Trojica komunalnih policajaca lisicama su vezali i priveli jednu ženu koja kod sebe nije imala bus plus karticu zbog čega se ona opirala i zapomagala, dok su prolaznici negodovali

BEOGRAD - Trojica Komunalnih policajaca privela je danas pre podne ženu jer navodno kod sebe nije imala bus plus kartu za prevoz.

Snimak koji je nastao u Zemunu na autobuskoj stanici prikazuje trojicu komunalnih policajaca kako koja se opire i plače stavljaju lisice na ruke dok ona svo vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zapomaže i viče da je puste.

Na sniku se čuje kako je žena vikala " ne diraj te me, dok policjaci koji je vezuju odgovaraju "ko te dira".

Prolaznici koji su naišli na trenutak hapšenja zaustavili su se i počeli da negoduju prema komunalnim policajcima.

- Kako vas nije sramota, uzvikivao je jedan od prolaznika dok su komunalni policajci vezanu ženu odvodili do svog automobila.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšena zbog bus plusa!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2015

Komunalna policija privela je danas u Zemunu ženu koja, navodno, nije imala bus plus kartu. Prema rečima očevidaca, žena je vikala i plakala dok su je vezivali lisicama. Prolaznici koji su gledali ceo događaj negodovali su i pozvali komunalne policajce da puste ženu. – Kako vas nije sramota –...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.