Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS U U CENTRU GRADA Saobraćaj obustavljen zbog prolasaka stranih delegacija, zastoji na Gazeli i oko Sava Centra

Naizmenično se obustavlja saobraćaj u centru grada zbog prolaza stranih delegacija, pa bi vozači trebali da izbegnu ovu deonicu.

Kako nam je potvrdio GSP dispečer, trenutno stoje tramvaji u Nemanjinoj, kolaps je i na Slaviji.

Zaustavljen saobraćaj bez obaveštenja GSPu, zastoj u centru. @prijavi_problem @SaobrKamera pic.twitter.com/T8RhNGRVgN

Ne saobraćaju ni linije autobusa čije trase idu preko Trga Republike. Na stanicama u Bulevaru despota Stefana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << velike su gužve, a zaustavljen je prolaz preko Studenskog trga.

Pročitajte još...

S obzirom na to da je u toku večernji špic, a da je petak poslovično dan kada Beograđani češće voze automobile nego što koriste gradski prevoz, u GSP-u savetuju vozačima da izbegavaju ulice koje vode ka trenutno zatvorenim saobraćajnicama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gužve se iz centra BG "preselile" na mostove

Izvor: B92, 28.Okt.2016

Beograd -- NAkon gužve u centru Beograda zbog prolaza stranih delegacija, zastoji su na Gazeli, kao i u okolini Sava centra, javljaju taksisti "Beogradskog taksija"..."Kolone vozila su na mostu Gazela u oba pravca, a intenzitet saobraćaja pojačan je i na Brankovom mostu". rekli su dispečeri...Gužve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.