Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS U BEOGRADU POLAKO JENJAVA Ulice prohodne, gužve i dalje na Brankovom mostu

Ogromni zastoji koji su paralisali Beograd u poslednjih nekoliko sati, polako jenjavaju, kažu taksisti "Beogradskog taksija". Veći broj vozila je jedino na Brankovom mostu. Potpuni kolaps koji je nastao u centru grada zbog prolaza stranih delegacija se raščistio, te je centar prestonice prohodan.

- Intenzitet vozila na ulicama se polako smanjuje, i putevi su iz minuta u minut prohodniji - rekli su dispečeri.

Gužve su do pre pola sata bile i u ulici Jurija Gagarina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na mostovima, u centru grada, kao i od Autokomande do Bulevara Oslobođenja.

Zaustavljen saobraćaj bez obaveštenja GSPu, zastoj u centru. @prijavi_problem @SaobrKamera pic.twitter.com/T8RhNGRVgN

Kako nam je potvrdio GSP dispečer, oko 19 sati tramvaji su se nizmenično zaustavljali zbog prolaska makedonske delegacije, a sada već saobraćaju normalno.

Pročitajte još...

S obzirom na to da je u toku večernji špic, a da je petak poslovično dan kada Beograđani češće voze automobile nego što koriste gradski prevoz, u GSP-u su savetovali vozačima da izbegavaju ulice koje vode ka trenutno zatvorenim saobraćajnicama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.