KO SMIŠLJA NAJBOLJE RIME Takmičenje najboljih domaćih MC-jeva u nedelju

Izvor: Blic, 26.Feb.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO SMIŠLJA NAJBOLJE RIME Takmičenje najboljih domaćih MC-jeva u nedelju

Ko će poneti titulu najboljeg domaćeg MC-ja saznaćemo u nedelju, 1. marta, kada će u Delta sitiju biti održana druga po redu "Bitka rima" ili "Masters of freestyle". Takmičenje počinje u 19 sati.

Finale takmičenja biće podeljeno u tri runde. Temu za prvu rundu zadaće sudije, tema druge runde će biti "Pokvarena traka" u kojoj će takmičarima biti menjani instrumentali u toku rep deonica, kako bi se videla njihova snalažljivost i osećaj za ritam. Treća runda će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "A capella nastup".

O pobednicima turnira odlučivaće tročlani žiri, Grashopper MC, Smoke Mardeljano i Mlata, a prvoplasirana tri učesnika osvojiće i vredne nagrade.

Cilj svakog MC nastupa je da takmičar u freestyle borbi uputi što jače i duhovitije prozivke u obliku rima svom protivniku kako bi osvojio podršku publike, ali i naklonost stručnog žirija.

U freestyle nastupu između ostalog biće bodovani sigurnosti i snalažljivost takmičara na bini, osećaj za ritam, kao i povezanost i smisao rima. Takmičari moraju biti stari najmanje 15 godina, a u toku nastupa zabranjeno je korišćenje psovki, kao i bilo koji oblik vređanja na rasnoj, verskoj ili bilo kojoj drugog osnovi.

Svako nepoštovanje ovih pravila povlači automatsku diskvalifikaciju takmičara.

Prijave su do 27. februara

Prijavljivanje učesnika je moguće do 27. februara, do 14 sati.Zainteresovani trebaju da pošalju prijavu koja treba da sadrži: ime i prezime (umetničko ime), datum rođenja, mesto odakle takmičar dolazi, broj telefona i link ka Youtube snimku freestyle-a takmičara. Prijave slati na mail mofssrbija@gmail.com, a učesnici koje stručni žiri odabere za takmičenje biće naknadno kontaktirani.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.