KIDNAPOVAN, PA PRETUČEN NA GROBLJU Šestorica napadača unakazila muškarca (36) u Borči

Izvor: Blic, 09.Nov.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIDNAPOVAN, PA PRETUČEN NA GROBLJU Šestorica napadača unakazila muškarca (36) u Borči

Grupa od šest napadača brutalno je pretukla muškarca Z.A. (36) sinoć oko 23.55 časova u Ulici Kninskog kosova kod groblja Zbeg u Borči, nanevši mu tom prilikom teže telesne povrede.

Prema rečima Nade Macure, potparolke Hitne pomoći, muškarac je sa teškim telesnim povredama prevezen na VMA.

- Oko šest napadača je nasrnulo sinoć na muškarca na groblju u Borči. Dok su ga tukli, čovek je jaukao, pa je dozvao ljude iz okoline koji su ga čuli a zatim pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hitnu pomoć i policiju. Pronađen je krvav i u jako lošem stanju, pa je prevezen na VMA. Zadobio je prelom grudnog koša i nosa, potres mozga, teže povrede glave - ističe Macura.

Kako su nam rekli iz MUP-a, policija još utvrđuje kako je do napada došlo, ali prema nezvaničnim informacijama njega je praktično kidnapovala grupa muškaraca na Kanarevom brdu, i strpavši ga u auto odvezla u Borču, gde su ga brutalno tukli i iživljavali se na njemu, dok nije bio polumrtav.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KIDNAPOVAN, PA PRETUČEN KOD GROBLJA Šestorica napadača unakazila muškarca (36) u Borči

Izvor: Blic, 09.Nov.2017

Grupa od šest napadača brutalno je pretukla muškarca Z.A. (36) sinoć oko 23.55 časova u Ulici Kninskog kosova kod groblja Zbeg u Borči, nanevši mu tom prilikom teže telesne povrede...Prema rečima Nade Macure, potparolke Hitne pomoći, muškarac je sa teškim telesnim povredama prevezen na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.