Izvor: Blic, 06.Nov.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro bez saobraćajnih gužvi, izmena režima tramvaja 3, a nema ni trolejbusa u Žičkoj

Nedeljno jutro započelo je mirno na beogradskim ulicama, prenose taksisti.

Saobraćaj je bez gužvi, ali korisnici javnog prevoza trebalo bi da računaju na nekolike izmene režima.

Zbog radova od danas, od 00.30, sati do ponedeljka, do 3.30 sati, tramvaji sa linije 3 saobraćaće na na skraćenoj trasi Omladinski stadion - Topčider i nosiče oznaku "3L". Takođe, uspostavljena je autobuska linija 3A, na kojoj će raditi tri vozila od Železničke stanice Topčider >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do Kneževca.

Takođe, izvode se radovi i u Žičkoj ulici na kontaktnoj mreži za trolejbuse. Tako još danas trolejbus 29 saobraća samo od Medakovića do Crvenog krsta, a ukinute su linije 19, 21 i 22. Umesto njih uspostavljene su sledeće autobuske linije:

- 21A - trg Slavija - Učiteljsko naselje

- 29A -Trg Slavije - Medaković 3

Deonica sa Žičkom zaobilazi se Đerdapskom i ulicama Grčića Milenka i Gospodara Vučića. Istom trasom saobraća će i noćas linija 29N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.