Javni uvid u delove Nacrta plana detaljne regulacije za naselje Mali Mokri Lug

Izvor: Studio B, 18.Apr.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni uvid u delove Nacrta plana detaljne regulacije za naselje Mali Mokri Lug

Komisija za planove Skupštine grada Beograda objavila je javni uvid u delove Nacrta plana detaljne regulacije za naselje Mali Mokri Lug sa Izveštajem o strateškoj proceni uticaja plana na životnu sredinu.

Javni uvid obaviće se u zgradi Gradske uprave, u Ulici 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu), od 18. aprila do 24. maja, svakog radnog dana od 9 do 18 časova.

Javna sednica Komisije za planove Skupštine grada Beograda održaće se u zgradi Gradske uprave u >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Ulici 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu) 14. juna u 13 časova. U toku javne sednice, sva prisutna fizička i pravna lica, koja su podnela primedbe u vezi sa Nacrtom plana u pisanom obliku, mogu obrazložiti primedbe pred Komisijom za planove Skupštine grada Beograda.

Zainteresovana lica mogu tokom javnog uvida svoje primedbe na planirana rešenja pismeno dostaviti Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove najkasnije do 24. maja.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.