Javni poziv za uređenje dvorišta stambenih zgrada

Izvor: Studio B, 02.Jan.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni poziv za uređenje dvorišta stambenih zgrada

Gradska opština Zvezdara upućuje javni poziv skupštinama i savetima stambenih zgrada radi sufinansiranja radova na uređenju dvorišta stambenih zgrada.

Poziv se odnosi na radove na teritoriji mesnih zajednica „Lipov lad", „Vukov spomenik", „Smederevski đeram" i „Slavujev potok" u Programu „Zajedno uređujemo dvorišta".

Cilj programa , kako se navodi na sajtu ove opštine,  je da pomogne da se neuređeni zeleni prostori oko zgrada urede, a novim rešenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << uređenja zelene površine treba da se ostvari ambijent koji odgovara potrebama stanara, uslovima lokacije i opštem poboljšanju uslova života.

Realizacija programa će se obaviti u 2013. godini. Sredstva za program „Zajedno uređujemo dvorišta" predviđena su budžetom opštine.

Gradska opština Zvezdara će finansirati uređenje zelenih površina.

Dokumentacija koja se dostavlja pri podnošenju prijave je sledeća:

1. Zvanični zahtev skupštine/saveta stambene zgrade sa potpisom i pečatom predsednika skupštine/saveta stambene zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini prijavljene lokacije sa kontakt telefonom i fotografijom lokacije (obrazac 1)

2. Odluku skupštine/saveta stambene zgrade o učešću u programu „Zajedno uređujemo dvorišta". Odluka mora da bude potpisana od strane većine stanara.

Prijavu i navedenu dokumentaciju skupštine/saveta stambene zgrade dostaviti lično ili poštom u zatvorenoj koverti na adresu: Gradska opština Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, Beograd sa naznakom: Prijava za javni poziv „Zajedno uređujemo dvorišta".

Rok za dostavljanje prijava je 01.02.2013. godine.

Obrasce za prijavu za učešće u program „Zajedno uređujemo ulaze" mogu se  preuzeti radnim danima od 8 do 19 časova, na šalteru broj 9 Pisarnice u zgradi Gradske opštine Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, ili preko internet sajta Gradske opštine Zvezdara www.zvezdara.org.rs

Za sva dodatna obaveštenja opština Zvezdara otvorila je telefon 3405 - 990, 3405 - 767 ili zainteresovani mogu da dođu lično u kancelariji 205 od 08-16 časova, II sprat upravne zgrade Opštine Zvezdara.

Na osnovu raspoloživih finansijskih sredstava, kao i tehničkih, urbanističkih i imovinsko-pravnih mogućnosti opština će odabrati lokacije na kojima će biti izvedeni radovi u toku 2013. godine, o čemu će podnosioci prijava biti blagovremeno obavešteni, navodi se na sajtu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.