Izvor: Piplmetar.rs, 28.Nov.2023, 14:30

JKP „Beogradske pijace“ na 17. Sajmu etno hrane i pića

A. V.


JKP „Beogradske pijace“ predstaviće se na 17. Sajmu etno hrane i pića, koji se održava u Hali 2 Beogradskog sajma, od 30. novembra do 3. decembra

Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace


U okviru štanda grada Beograda, Sekretarijata za privredu, predstaviće se JKP „Beogradske pijace“. Na predstojećem sajmu, JKP „Beogradske pijace“ predstaviće svoje poljoprivredne proizvođače, zakupce >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa beogradskih pijaca.
Oni su inače, stalni izlagači na najpopularnijim gastronomskim manifestacijama koje preduzeće organizuje: Pijačni karavani, „Noć ukusa“, Bazari prirodne kozmetike, Dani vina, na kojima se promovišu proizvodi visokog kvaliteta, napravljeni na tradicionalni način, po starim recepturama.
Sajam etno-hrane i pića odigrao je u poslednjih 16 godina značajnu ulogu u promociji i plasmanu tradicionalnih domaćih proizvoda poput ajvara, meda, duvan-čvaraka, futoškog kupusa, pirotskih peglanih kobasica, različitih džemova, slatka, zimnice, suhomesnatih specijaliteta, mlečnih proizvoda, sireva, čajnih mešavina, sušenog voća, pekarskih proizvoda, vina i rakije, od kojih su mnogi postali i izvozni artikli.
Pokrovitelji 17. Sajma etno hrane i pića su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Grad Beograd.
Pozivamo vas da posetite štand grada Beograda na Sajmu etno hrane i pića od četvrtka, 30. novembra, do nedelje, 3. decembra, u periodu od 10 do 19 časova.
(Telegraf.rs/PR)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Sajam etno hrane i pica 2023

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 29.Nov.2023, 08:34

Sajam etno hrane i pica, po 17. put, odrzava se na Beogradskom sajmu od 30. novembra do 3. decembra u periodu od 10 do 19 casova. .Ovo je najveca smotra prozvodjaca tradicionalnih proizvoda namenjenih trzistu u Srbiji i regionu Jugoistocne Evrope, najavljuju organizatori. .U ponudi su prehrambeni pr..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.