Izvor iz asfalta: Pukla vodovodna cev u Bulevaru despota Stefana

Izvor: Blic, 08.Jun.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvor iz asfalta: Pukla vodovodna cev u Bulevaru despota Stefana

U Bulevaru despota Stefana jutros je zbog pucanja vodovodne cevi saobraćaj usporen, stvaraju se velike gužve, a kako mesto kvara još nije pronađeno, voda se u velikim količinama sliva niz ulicu. Potrošači od Džordža Vašingtona do Drinčićeve biće bez vode do 15 časova.

- Zauzete su dve trake u smeru ka Borči, pa se saobraćaj trenutno odvoja preostalim trakama uz prisustvo saobraćajne policije. Stvaraju se velike gužve i u smeru ka gradu - javlja naš reporter sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lica mesta.

Kako kažu radnici na licu mesta, tek se radi na utvrđivanju kvara jer se još uvek ne znaju uzroci.

U JKP "Vodovod i kanalizacija" kažu da je pukla cev na uglu Ulice Bulevar despota Stefana i Džordža Vašingtona.

- Radnici su na terenu i rade na otklanjanju kvara, tako da će potrošači u okolnim ulicama biti bez vode do 15 časova - rekla je za "Blic" Ljubica Konjević iz ovog preduzeća.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GEJZIR NA ULICI: Pukla vodovodna cev u Bulevaru despota Stefana

Izvor: Kurir, 08.Jun.2015

BEOGRAD - U Bulevaru despota Stefana jutros je zbog pucanja vodovodne cevi saobraćaj usporen, stvaraju se velike gužve, a kako mesto kvara još nije pronađeno, voda se u velikim količinama sliva niz ulicu...- Zauzete su dve trake u smeru ka Borči, pa se saobraćaj trenutno odvoja preostalim trakama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.