Izmena saobraćaja u zoni TC „Ušće”

Izvor: Studio B, 04.Avg.2012, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena saobraćaja u zoni TC „Ušće”

Sanacija kolovoza u Ulici Milentija Popovića i Bulevaru Mihajla Pupina, koja je počela sinoć u 22 časa i završava se u ponedeljak ujutru u 4 časa dovešće do izmena u režimu saobraćaja na saobraćajnicama u zoni TC „Ušće”.

U tom delu Novog Beograda danas od 8 do 11 sati do izmene režima saobraćaja će doći i zbog međunarodne biciklističke trke „Prvenstvo Balkana za juniore i kadete – velika nagrada Beograda 2012”, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
 

Danas od 8 časova do 12 časova zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke zatvara se Bulevar Nikole Tesle, od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice trešnjinog cveta, a radovi u delu Ulice Milentija Popovića se nastavljaju. U ovom peridu doći će do izmena u režimu rada vozila javnog gradskog prevoza. Vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjin cvet.

 

Linije javnog prevoza 60 će u vreme održavanja trke (između 8 i 11 časova) saobraćati sledećom trasom (u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana”): Brankov most – Milentija Popovića – Antifašističke borbe – Bulevar Zorana Đinđića – Milentija Popovića – interna saobraćajnica poreda „Hajata”– Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.