Izdato preko 600 građevinskih dozvola

Izvor: Studio B, 06.Okt.2011, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdato preko 600 građevinskih dozvola

Od donošenja novog zakona o planiranju i izgradnji, u Beogradu je od septembra 2009. godine do danas izdato preko 600 građevinskih dozvola.

Od toga je 96 dozvola izdato za objekte čija je površina veća od 800 metara kvadratnih, saopšteno je iz Sekretarijata za urbanizam i građevinske poslove.

Po starom zakonu završeno je 1.905 procedura, koje obuhvataju rešenja o odobrenju za izgradnju i prijave radova.

Ukupna površina stambenog i poslovnog prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i drugih objekata koji se u ovom trenutku mogu graditi prema svim dozvolama jeste gotovo milion kvadratnih metara, što znači da je potencijalni obrt oko milijardu evra.

U Beogradu se na izdavanje građevinske dozvole prosečno čeka 130 dana. Negativno rešeni zahtevi obrađuju se 15 dana duže.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Izdato 600 građevinskih dozvola

Izvor: S media, 06.Okt.2011

Za dve godine u Beogradu je izdato preko 600 građevinskih dozvola, saopštila uprava grada Beorgada. Prosečan period potreban za izdavanje građevinske dozvole u Beogradu je 130 dana. ..U Beogradu je za dve godine, od septembra 2009. godine do danas, izdato više od 600 gradjevinskih dozvola, objavila...

Nastavak na S media...

Prosečan period izdavanja građevinske dozvole u Beogradu 130 dana - U prethodne dve godine ...

Izvor: YU-Build.rs, 07.Okt.2011, 13:38

U Beogradu je za dve godine, od septembra 2009. godine do danas, izdato više od 600 građevinskih dozvola, objavila je Gradska uprava Beograda. Kako se precizira u saopstenju Sekretarijata za urbanizam i građevinske poslove, od toga je 96 dozvola izdato za objekte čija je površina veća od 800 kvadratnih...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.