Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Maj.2016, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski institut: Sjaj velikana italijanskog dizajna

Povodom 90 godina zgrade Ambasade Italije u Beogradu biće organizovana izložba „Sjaj velikana italijanskog dizajna“.U Salonu Italijanskog instituta zainteresovani će moći da pogledaju ovu izložbu od 30. maja do 14. juna. Izložba se sastoji iz dva dela: s jedne strane biće predstavljeni crteži realizovani 1926. za Konkurs za uređenje enterijera ambasade Italije, na kojem su pobedili ... The post Italijanski institut: Sjaj velikana italijanskog dizajna appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba o italijanskom dizajnu

Izvor: Blic, 26.Maj.2016

"Sjaj velikana italijanskog dizajna" je naziv izložbe koja će od 30. maja do 14. juna biti otvorena u salonu Italijanskog instituta za kulturu, a povodom Trijenala u Milanu kao i proslave devedesetogodišnjice aktuelnog sedišta Ambasade Italije u Beogradu...Izložba se sastoji iz dva dela: sa jedne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.