Inspekcija otkrila divljih 12 gradilišta u Beogradu s radnicima na crno

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija otkrila 'divljih' 12 gradilišta u Beogradu s radnicima 'na crno'

Inspektori za rad su vanrednim kontrolama u Beogradu u septembru otkrili 12 gradilišta na kojima su zatečeni radnici koji su obavljali posao bez ugovora o radu, "na crno", saopštilo je danas Ministarstvo Srbije za rad, boračka i socijalna pitanja.

Po dolasku inspektora, zatečeni radnici bi odlazili, ne pristajući na legitimisanje i ne odgovarajući na pitanja inspektora o svog radu.

Po informacijama Inspekorata za rad, gradilišta gde su zatečeni radnici bez ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << o radu, nemaju građevinske dozvole, o čemu su obaveštene vlasti u Beogradu i nadležna građevinska inspekcija.

Inspekcija rada je pozvala građane da nepravilnosti na radu besplatnog prijave na telefon 0800/300-307, u okviru projekta "Reci NE radu na crno".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Otkviveno 12 divljih gradilišta u Beogradu

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2018

Inspektori za rad su vanrednim kontrolama u Beogradu u septembru otkrili 12 gradilišta na kojima su zatečeni radnici koji su obavljali posao bez ugovora o radu, "na crno", saopštilo je danas Ministarstvo Srbije za rad, boračka i socijalna pitanja...Po dolasku inspektora, zatečeni radnici bi odlazili,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.