HITNA POMOĆ: Noć u Beogradu obeležio sudar autobusa, 4 putinika povređeno

Izvor: Kurir, 24.Nov.2015, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA POMOĆ: Noć u Beogradu obeležio sudar autobusa, 4 putinika povređeno

BEOGRAD - U sudaru dva autobusa na Pančevačkom mostu lakše povrede zadobile su četiri osobe, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Dve povređene osobe zadobile su povrede glave i istegnuće vrata i prevezeni su u Urgentni centar, dok su druge dve osobe prevezene na očnu kliniku, zbog toga što im je u oči, prilikom sudara, upalo staklo.

Saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć nešto posle 20.00 časova.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 104 puta od čega 18 puta na javnom mestu.

Pomoć su najčeše tražili astmatičari, srčani bolesnici osobe sa povišenim pritiskom i osobe sa psihičkim problemima.

Autor: Agencija BETA

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoro povređenih u sudaru autobusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2015

U sudaru dva autobusa na Pančevačkom mostu lakše povrede zadobile su četiri osobe, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći...Dve povređene osobe zadobile su povrede glave i istegnuće vrata i prevezeni su u Urgentni centar, dok su druge dve osobe prevezene na očnu kliniku, zbog toga što im je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.