HAOS NA CRVENOM KRSTU Palo drvo i pokidalo trolejbusku mrežu

Izvor: Blic, 27.Maj.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA CRVENOM KRSTU Palo drvo i pokidalo trolejbusku mrežu

-U Ulici cara Nikolaja na raskrsnici sa Maksima Gorkog palo je drvo, pokidalo kablove distribucije, naše nosače mreže i oštetilo stub - kažu u GSP-u.

Zbog toga su u prekidu trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29. Na relaciji Slavija - Medaković 3 uveden je autobus 29A, dok je od Učiteljskog naselja do Kruševačke uvedena lokalna autobuska linija, kako bi se pokrili svi pravci.

- Ekipe saniraju problem i ne znamo dokle će trajati radovi. Kako javljaju u pitanju je veće oštećenje - kažu u GSP-u.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE ČEKAJTE TROLU, KRENITE PEŠKE: Haos na Krstu, palo drvo, pokidalo mrežu

Izvor: Kurir, 27.Maj.2016

...Umesto trola od Slavije do Medakovića 3 i od Učiteljskog naselja do Kruševačke uvedeni su autobusi Drvo koje je pokidalo mrežu oštetilo je kablove i stub..Posredi je veće oštećenje pa se ne zna kada će trole proraditi..Autor: EPK,Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...

BG: Drvo oštetilo trolejbusku mrežu

Izvor: B92, 28.Maj.2016, 00:46

Beograd -- Na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja u Beogradu iz privatnog dvorišta prelomio se deo stabla javora i oštetio sajle koje nose trolejbusku mrežu...Saobraćaj trolejbusa je zbog toga, u tom delu grada, jedno vreme bio u prekidu, saopštilo je javno komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd"...Ekipa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.