Grejanje, uglavnom, bez problema

Izvor: Studio B, 08.Okt.2010, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje, uglavnom, bez problema

Preduzeće "Beogradske elektrane" apelovalo je na korisnike koji još nisu osetili efekte toplih proba da budu strpljivi.

Najveći broj korisnika sistema daljinskog grejanja, više od 300.000 stanova i više desetina hiljada poslovnih objekata, osetilo je efekte toplih proba koje će trajati do zvaničnog početka grejne sezone 15. oktobra, navodi se u saopštenju "Beogradskih elektrana".

Javno preduzueće Beogradske elektrane saopštilo je da svih 15 toplana i 53 kotlarnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << danas, drugi dan toplih proba, rade bez problema koristeći rezervno gorivo - mazut.

Ovo preduzeće apelovalo je na korisnike koji još nisu osetili efekte toplih proba da budu strpljivi, jer taj najveći sistem za proizvodnju i distribuciju toplotne energije u jugoistočnoj Evropi nije radio šest meseci zbog remonta, pa je neophodno nekoliko dana da se uhoda.

Ističe se da je 400 specijalizovanih ekipa preduzeća svakodnevno na terenu i proverava funkcionisanje više od 8.000 toplotnih predajnih stanica u Beogradu, kako bi do zvaničnog početka grejne sezone bili otklonjeni svi uočeni nedostaci.

Podsećamo, reklamacije korisnika upućuju se isključivo na brojeve telefona Dispečerskog centra 011/2093-100 (curenje iz instalacija) i 011/2093-011 (negrejanje celih objekata), kao i na brojeve telefona „Beokom servisa" 0800-110-011 i 011/3090-007.

Do 15. oktobra, prioritet u otklanjanju kvarova, kao i svake godine imaće korisnici koji prijavljuju curenja vode iz instalacija kako bi bila sprečena materijalna šteta u stanovima, kao i negrejanje celih objekata.

U saopštenju Beogradskih elektrana se navodi da još nije u funciji kotlarnica "Topčider", koja pripada Vojsci Srbije, iz koje se snabdevaju delovi naselja Dedinje (ulice Teodora Drajzera, Jovana Žujovića, Radanska, Kronštanska).

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Daljinsko grejanje u Beogradu radi bez problema

Izvor: TV Avala, 08.Okt.2010

Javno preduzueće Beogradske elektrane saopstilo je da svih 15 toplana i 53 kotlarnice danas, drugi dan toplih proba, rade bez problema koristeći rezervno gorivo - mazut.

Nastavak na TV Avala...

Radijatori mlaki dok se sistem ne „uhoda“

Izvor: Blic, 09.Okt.2010, 01:05

Grejanje u Beogradu počelo je u četvrtak, ali radijatori u stanovima svih sugrađana još nisu topli. „Beogradske elektrane“ samo juče do 13 časova primile su oko 70 reklamacija Beograđana iz skoro svih delova grada zbog negrejanja celih objekata. Međutim, najviše problema ima na Novom Beogradu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.