Građanska alternativa na Voždovcu podržava DS i Đilasa

Izvor: Studio B, 30.Nov.2013, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građanska alternativa na Voždovcu podržava DS i Đilasa

Udruženje "Građanska alternativa" koju predvodi Goran Mandić povukla je kandidaturu za izbore na Voždovcu i najavila da će podržati Demokratsku stranku.

Predsednik beogradskih demokrata Balša Božović izjavio je danas na konferenciji za novinare da je Mandić i grupa građana koja je njega podržala, odlučio da podrži listu "Đilas- Demokratska", jer je svestan da je vlasti SNS jedina alternativa Demokratska stranka i zato što "neko u ovoj opštini i ovom gradu, zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mora i da radi".

Božović je zahvalio na zajedničkoj konferenciji Mandiću na toj podršci i, kako je rekao, na svesti da energija i glasovi na ovim izborima ne smeju da se rasipaju, jer to ne bi bilo odgovorno ni prema građanima Voždovca.

Božović je dodao da oni ne "nude promenu vasione i nerealna obećanja kao SNS", već da će raditi predano i vredno i napraviti one rezultate kao što su ih imali u Beogradu proteklih pet godina.

Mandić je kazao da su oni shvatili da je Demokratska stranka jedina alternativa vlasti naprednjaka i da su zato odlučili da se pridruže u kampanji demokratama kako na Voždovcu, tako i u Beogradu, i u republici.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.