Građanska alternativa podržava DS

Izvor: RTS, 30.Nov.2013, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građanska alternativa" podržava DS

Demokratska stranke jedina alternativa vlasti, smatraju u Udruženju "Građanska alternativa" koju predvodi Goran Mandić. Zbog toga su i povukli kandidaturu za izbore na Voždovcu i najavili da će podržati Demokratsku stranku na svim nivoima.

Udruženje "Građanska alternativa" koju predvodi Goran Mandić povukla je kandidaturu za izbore na Voždovcu i najavila da će podržati Demokratsku stranku.

Predsednik beogradskih demokrata Balša Božović izjavio je na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za novinare da je Mandić i grupa građana koja je njega podržala, odlučio da podrži listu "Đilas- Demokratska", jer je svestan da je vlasti naprednjaka jedina alternativa Demokratska stranka i zato što "neko u ovoj opštini i ovom gradu, zemlji mora i da radi".

Božović je zahvalio na zajedničkoj konferenciji Mandiću na toj podršci i, kako je rekao, na svesti da energija i glasovi na ovim izborima ne smeju da se rasipaju, jer to ne bi bilo odgovorno ni prema građanima Voždovca.

Božović je rekao da oni ne "nude promenu vasione i nerealna obećanja kao SNS", već da će raditi predano i vredno i napraviti one rezultate kao što su ih imali u Beogradu proteklih pet godina.

Mandić je rekao da su oni shvatili da je Demokratska stranka jedina alternativa vlasti naprednjaka i da su zato odlučili da se pridruže u kampanji demokratama, kako na Voždovcu, tako i u Beogradu, i u Republici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građanska alternativa na Voždovcu podržava DS i Đilasa

Izvor: Studio B, 30.Nov.2013

Udruženje "Građanska alternativa" koju predvodi Goran Mandić povukla je kandidaturu za izbore na Voždovcu i najavila da će podržati Demokratsku stranku. ..Predsednik beogradskih demokrata Balša Božović izjavio je danas na konferenciji za novinare da je Mandić i grupa građana koja je njega...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.