Читај ми!

"Građanska alternativa" podržava DS

Demokratska stranke jedina alternativa vlasti, smatraju u Udruženju "Građanska alternativa" koju predvodi Goran Mandić. Zbog toga su i povukli kandidaturu za izbore na Voždovcu i najavili da će podržati Demokratsku stranku na svim nivoima.

Udruženje "Građanska alternativa" koju predvodi Goran Mandić povukla je kandidaturu za izbore na Voždovcu i najavila da će podržati Demokratsku stranku.

Predsednik beogradskih demokrata Balša Božović izjavio je na konferenciji za novinare da je Mandić i grupa građana koja je njega podržala, odlučio da podrži listu "Đilas- Demokratska", jer je svestan da je vlasti naprednjaka jedina alternativa Demokratska stranka i zato što "neko u ovoj opštini i ovom gradu, zemlji mora i da radi".

Božović je zahvalio na zajedničkoj konferenciji Mandiću na toj podršci i, kako je rekao, na svesti da energija i glasovi na ovim izborima ne smeju da se rasipaju, jer to ne bi bilo odgovorno ni prema građanima Voždovca.

Božović je rekao da oni ne "nude promenu vasione i nerealna obećanja kao SNS", već da će raditi predano i vredno i napraviti one rezultate kao što su ih imali u Beogradu proteklih pet godina.

Mandić je rekao da su oni shvatili da je Demokratska stranka jedina alternativa vlasti naprednjaka i da su zato odlučili da se pridruže u kampanji demokratama, kako na Voždovcu, tako i u Beogradu, i u Republici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 11. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије