Građani u strahu: Divlje životinje ugrožavaju ovo beogradsko naselje!

Izvor: BKTV News, 06.Sep.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani u strahu: Divlje životinje ugrožavaju ovo beogradsko naselje!

Neprijatno!

U borčanskom ataru, naročito duž nasipa, mogu se sresti i jelen i zec, ali sve više građana ima "susret" sa divljim svinjama. Na portalu "Borča Info" objavljene su priče sugrađana koje su nedavno presrele divlje svinje.

"Na zemljanom putu između Pupinovog mosta i Crvenke začuo sam duboki zvuk iz kukuruza, nešto između režanja i groktanja. Presekoh se. Tada je na dvadesetak metara ispred mene protrčala - divlja svinja. Načuljio sam uši i oči, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a pedale sam zavrteo kao nikad pre ovim putem. Prošle nedelje, moram priznati, nisam išao ovim putem.", kaže sugrađanin Marko.

Foto: Pixabay

Kako navode na sajtu, Marko nije jedini koji je doživeo neprijatnost. "U subotu, dok sam vozio bicikl između naselja Crvenka i Pupinovog mosta napala me je divlja svinja, koja je izašla iz kukuruznog polja PKB. Vrteo sam pedale kao lud, jer me je jurila pedesetak metara, a potom stala. Upozorio sam nekoliko biciklista na koje sam naišao pa su se i oni vratili ka Zemunu. Budite oprezni", kaže Dejan.Da podsetimo, pre nekoliko dana na novosadskom Štrandu Dunavom su doplivale tri svinje.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.