GRAD POMOGAO BEOGRADSKOM KARATE SAVEZU

Izvor: Kurir, 16.Jun.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAD POMOGAO BEOGRADSKOM KARATE SAVEZU

BEOGRAD - Grad Beograd je finansijski pomogao odlazak takmičara Beogradskog karate saveza na 9. regionalno prvenstvo Evrope u Ankari, na kome su beogradski reprezentativci osvojili četiri medalje. Tim povodom, sekretar za sport i omladinu Aca Kovačević primio je članove Beogradskog karate saveza i izrazio zadovoljstvo na osvojenim „vrhunskim rezultatima" mladih karatista.

- Uspeh na takmičenj u Ankari je rezultat vrednog rada takmičara i njihovih trenera. Verovao sam u to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će ovi mladi sportisti biti uspešni na tom takmičenju. Siguran sam da ćemo i ubuduće pomagati akcije naših sportista - rekao je Kovačević.

Član Upravnog odbora Beogradskog karate saveza Dragoljub Kočović zahvalio je sekretarijatu na novčanoj pomoći i rekao da je ovo prvi put da domaći reprezentativci nisu imali troškove oko takmičenja.

On je istakao da je to još jedna potvrda da su ta deca "talentovana i da uz dobar rad i finansijsku pomoć možemo da postignemo vrhunske rezultate".

Region Beograda je na takmičenju u Ankari, koje je održano 4. i 5. juna, osvojio jednu zlatnu, dve srebrne i jednu bronzanu medalju. Na takmičenju je učestvovalo 498 karatista iz 19 evropskih država, a ekipa Beograda je nastupala sa osam timova, četiri tima u borbama i četiri u katama.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.