Evo kako da uz pomoć Bus plus kartice ostvarite uštedu i do 3.000 dinara mesečno

Izvor: Blic, 03.Nov.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako da uz pomoć "Bus plus" kartice ostvarite uštedu i do 3.000 dinara mesečno

Kompanija BusPlus sistema predstavila je novi program lojalnosti, Bus Plus klub, koji omogućava korisnicima da odmah ostvare razne popuste.

- Istraživali smo, i došli do zaključka da građani mogu da uštede ovim programom i do 3.000 dinara mesečno - tvrdi Veljko Vlahović, direktor kompanije.

On dodaje da je veoma jednostavno da se građani učlane u ovaj klub i da ostvare popuste.

Popuste mogu ostvariti svi oni koji imaju personalizovane ili nepersonalizovane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << BusPlus kartice, bitno je da su plastične.

Svi koji se učlane mogu već od sutra da koriste popuste, i za sada ovaj program važi samo na teritoriji Beograda.

Direktor kompanije „Apex Solution Tehnology” Veljko Vlahović napomenuo je da se popusti od pet do deset odsto za članove „Bus plus” kluba ostvaruju na licu mesta i to u kompanijama Tempo, Euromedik, Forma ideale, N sport i Unikva osiguranje, a kompanija Mts će dodeljivati bonus kredit svojim korisnicima.

On je dodao da se članstvo ostvaruje popunjavanjem formulara na sajtu www.busplus.rs ili popunjavanjem pristupnice koja se nalazi na svim prodajnim mestima u kompanijama partnerima.

Gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović istakao je da je stav sekretarijata

orijentisan ka podsticanju kupovine mesečnih karata i da se na taj način obezbeđuju veća sredstva.

– Naš interes je da građani u što većoj meri koriste mesečne personalizovane preplatne karte i ovo je jedan od načina da mesečna preplatna karta bude razlog više da je naši sugrađani koriste. Ostvarivanjem popusta i bonusa kod navedenih kompanija naši građani koristeći mesečnu „Bus plus” kartu za javni prevoz mogu da ostvare tolike uštede da praktično prevoz za njih u Beogradu bude besplatan. To je vrlo važna stvar, jer se na taj način građani stimulišu da kupuju mesečne karte – rekao je Rafailović.

Direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović istakao je da su ovakve akcije dobre, pogotovo što je Grad Beograd prethodno snizio cene karata i ukinuo peronske karte, što je izazvalo pozitivne reakcije sugrađana.

– Ovo je još jedna od stvari za koje mislim da će pozitivno delovati da se vrati poverenje i u kupovinu karata i mislim da će biti od značaja za građane koji koriste „Bus plus” i koji se voze svaki dan. Njima je u interesu da kupe i mesečne karte, na čemu ja insistiram jer je to najjeftinija varijanta trenutno, a sa tom mesečnom kartom građani će ostvarivati i popuste – kazao je Mitrović.

Takođe, od svake kupovine 0.2 odsto uplaćivaće se fondaciji koja će najtalentovanijoj deci pomagati u školovanju i obrazovanju.

Više o popustima pročitajte na sajtu www.busplus.rs .

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.