Dve osobe povređene u udesu kod Bubanj potoka!

Izvor: BKTV News, 09.Avg.2017, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u udesu kod Bubanj potoka!

Tokom noći Hitna pomoć je imala više od 100 intervencija,

Dve osobe lakše su povređene u saobraćanoj nesreći koja se noćas dogodila kod Bubanj potoka u Beogradu.

U nesreći koja se desila u 23.32 sata jedna osoba je zadobila istegnuće vrata i prebačena je u Urgentni centar, dok je druga zbrinuta na licu mesta, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Tokom noći Hitna pomoć je intervenisala 107 puta, od čega 14 na javnom mestu. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici, dodala je dr Macura.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 137 intervencija, od toga 42 na javnom mestu, a u osam udesa nijedna osoba nije teže povređena.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.