Izvor: Blic, 26.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duplo više novca za Beogradski džez festival

Beogradski džez festival, od ove godine manifestacija od posebnog značaja za grad, dobio je povećana sredstva iz gradskog budžeta, a imenovan je i odbor koji će na strateškom nivou rukovoditi festivalskim aktivnostima.



Savetnica gradonačelnika Beograda za kulturu Gorica Mojović rekla je u utorak na konferenciji za novinare da je Festival, koji će biti održan od 24. do 29. oktobra, dobio od gradskih vlasti osam miliona dinara, to jest duplo više nego prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine. Ukupan budžet manifestacije je 15 miliona dinara.

U Odbor, koji je zamenio raniji savet festivala, ušli su direktor Doma omladine Beograda Milan Lučić, član gradskog veća Dušan Bajec, džez muzičar Mića Marković, zamenik predsednika izvršnog odbora Unikredit banke Zoran Vojnović i muzička urednica "Big Benda" RTS-a Jelena Jovović - Revišin.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.