Državljanin Srbije vozio pijan u suprotnom smeru na autoputu

Izvor: N1 televizija, 04.Sep.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije vozio pijan u suprotnom smeru na autoputu

Hrvatska policija uhapsila je državljanina Srbije koji je na autoputu Zagreb-Beograd pod uticajem alhohola vozio u suprotnom smeru, saopštila je slavonsko-brodska policija.

U saopštenju koje su preneli hrvatski mediji navodi se da je novogradiška policija sinoć kod mesta Rešetari zaustavila 49-godišnjeg državljanina Srbije, koji je pod uticajem alkohola vozio u suprotnom smeru u pravcu zapada.

Alkotestom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mu je utvrđeno 2,48 promila alkohola u krvi.

On je priveden u policijsku stanicu u Novoj Gradiški gde je zadržan do trežnjenja, a sledi mu privođenje na prekršajni sud u istom gradu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Državljanin Srbije pijan vozio u suprotnom smeru na autoputu Zagreb-Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2018

Hrvatska policija uhapsila je državljanina Srbije koji je na autoputu Zagreb-Beograd pod uticajem alhohola vozio u suprotnom smeru, saopštila je danas slavonsko-brodska policija...U saopštenju koje su preneli hrvatski mediji navodi se da je novogradiška policija sinoć kod mesta Rešetari zaustavila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.