Drajfusa na aerodromu dočekao ilegalni taksista: Zavedite red ili dajte otkaze!

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drajfusa na aerodromu dočekao ilegalni taksista: Zavedite red ili dajte otkaze!

Kada je čuveni glumac sleteo na beogradski aerodrom, kraj njega, rame uz rame, našao se Aleksandar Trajković, taksista s najviše prijava zbog nelegalnog vrbovanja putnika. A komunalne policije nigde.

Nepune tri nedelje pošto su čelnici nadležnih službi u pratnji gradonačelnika Siniše Malog slavodobitno objavili da više nema nelegalnog taksiranja na Aerodromu "Nikola Tesla", čuvenog američkog glumca Ričarda Drajfusa je po sletanju u Beograd dočekao upravo taksista >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << s najviše prekršajnih prijava u toj vazdušnoj luci - Aleksandar Trajković, poznatiji kao Aca Banjica.

Ko je sve nadležan

* Komunalna policija

* Redovna policija

* Saobraćajna inspekcija

* Obezbeđenje aerodroma

* Prekršajni sud

Fotografija dolaska oskarovca na Fest ukazala je i na "učinak" komunalne policije, saobraćajne inspekcije, obezbeđenja aerodroma i Prekršajnog suda na rešavanju problema sa nelegalnim taksiranjem.

Upitani da prokomentarišu tu bruku, u Komunalnoj policiji ponovo tvrde da je situacija na aerodromu bolja nego što izgleda na fotografiji!

- Na slici se vidi da taksista stoji ispred izlaznih vrata aerodroma. To znači da nije u holu, odakle ih svakodnevno izbacujemo i pišemo im po sedam-osam prekršajnih prijava. Mi naš posao odgovorno izvršavamo, ali nije do nas da li će i kada te prijave biti procesuirane - pričaju u Komunalnoj policiji.

Ima čak 59 prijava

Ričard Drajfus nije ni slutio da je na vratima dolaznog terminala prošao pored Aleksandra Trajkovića, taksiste protiv kojeg je do sada napisano čak 59 prekršajnih prijava zbog nelegalnog vrbovanja putnika u holu aerodroma. Šta je u tom trenutku Trajković radio tu - nije teško pretpostaviti.

Službe plaćene novcem građana očigledno nisu u stanju da se izbore sa taksistima koji nelegalno vrbuju putnike. Samo prvih pet taksista koji nelegalno nalaze mušteriju na aerodromu imaju ukupno 182 prekršajne prijave i opet se, sudeći po fotografijama, komotno šetaju oko dolaznog terminala. Zato sada deplasirano zvuči izjava gradonačelnika koji je pre tri nedelje baš na aerodromu objavio apsolutnu pobedu gradske uprave nad divljim taksistima.

Podsećanja radi, reporteri "Blica" su i tog dana zatekli grupu nelegalnih taksista u holu aerodroma.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.