Dopuna Bus plus kartica za januar

Izvor: Studio B, 25.Dec.2012, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dopuna "Bus plus" kartica za januar

Dopuna personalizovanih "Bus plus" kartica za zaposlene na kioscima "Štampe", "Future plus", u "Korner šopovima" i drugim maloprodajnim objektima, saopštavaju iz "Bus plus" sistema.

Za vreme novogodišnjih praznika mesta na kojima građani mogu da izvade nove personalizovane „Bus plus" kartice radiće u izmenjenom režimu.

Tako će prodajna mesta GSP-a u Skenderbegovoj ulici, Deligradskoj i na Trgu republike u ponedeljak, 31. decembra, raditi skraćeno do 12 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i biće zatvorena 1. i 2. januara. 

Prodajna mesta na stanicama „Laste" i „Lastre" u ponedeljak, 31. decembra, radiće od 6 do 19.30 časova, utorak će biti neradan, a u sredu, 2. januara, putnici mogu izvaditi nove vozne legitimacije od 8 do 16 časova.

Prodajna mesta u poslovnicama Telekoma i Tempo super marketima u ponedeljak, 31. decembra, radiće od 9 do 18 časova, i neće raditi 1. i 2. januara.

Služba „Bus plusa" u Beograđanki (Ul. Masarikova 5) u subotu i nedelju, 29. i 30. decembra, radiće produženo do 19 sati, a u ponedeljak, 31. decembra, od 9 do 16 časova. Neradni dani biće utorak i sreda, 1. i 2. januar.

Za ostale informacije građani se mogu obratiti Korisničkom servisu „Bus plusa" na 011/7155-155 i posetiti veb-sajt www.busplus.rs 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.