Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Dec.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dopune BusPlus kartica za zaposlene za januar 2013.

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za zaposlene počeće od utorka, 25. decembra, na kioscima Štampe, Future plus, u Korner šopovima i drugim maloprodajnim objektima. Za vreme novogodišnjih praznika mesta na kojima građani mogu da izvade nove personalizovane BusPlus kartice radiće u izmenjenom režimu. Prodajna mesta GSP-a u Skender begovoj ulici, Deligradskoj i na Trgu Republike u [...]The post Dopune BusPlus kartica za zaposlene za januar 2013. appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sutra dopuna "Bus plus" kartica za januar

Izvor: Blic, 24.Dec.2012

Dopuna personalizovanih "Bus plus" kartica za zaposlene počeće od sutra na kioscima "Štampe", "Future plus", u "Korner šopovima" i drugim maloprodajnim objektima, saopštavaju iz "Bus plus" sistema...Za vreme novogodišnjih praznika mesta na kojima građani mogu da izvade nove personalizovane „Bus...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.