Đilas: Vladajuća koalicija ponovo pobeđuje

Izvor: Studio B, 28.Okt.2011, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Vladajuća koalicija ponovo pobeđuje

Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas , u intervjuu Večernjim novostima najavljuje da će ponovo ući u trku za gradonačelnika i procenjuje da će vladajuća koalicija pobediti u glavnom gradu i u Srbiji.

Video sam mnoga istraživanja koja govore da je podrška vlasti u Beogradu više nego ubedljiva, ali se time ne dičim, kaže Đilas i dodaje da su merodavni rezultati i ono što će gradjani reći na izborima. A oni tada neće prelamati >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na osnovu istraživanja, već će presuditi u kakvim autobusima se voze, da li im je toplo, imaju li deca besplatne udžbenike, mesto u vrtiću, pomaže li se porodiljama, starima i ugroženima, kakvi su parkovi, ulice, kaže gradonačelnik.

Pred gradjane ćemo upravo s tim što smo uradili u Beogradu za četiri godine, i zato mirno čekam izbore. Dva mosta ćemo da završimo, treći smo započeli. Rekonstruisali smo velike ulice, kao sto je Bulevar kralja Aleksandra. Uradili smo trideset obdaništa, šest škola. Uveli smo pomoć, porodiljama i trudnicama, što je povećalo broj novorodjene dece, pomažemo najugroženijim penzionerima. Uveli smo red i to gradjani prepoznaju, i verujem da smo, bez obzira na krizu, najveći deo svojih obećanja Beogradjanima ispunili, kaže Đilas za Večernje novosti, i dodaje da je gradska koalicija bila stabilnija od republičke, jer se nije bavila visokom politikom, i svaka stranka je želela da nešto konkretno uradi za gradjane.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.