Devojka silovana i pretučena u javnoj garaži

Izvor: Studio B, 02.Jan.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka silovana i pretučena u javnoj garaži

U javnoj garaži u Makedonskoj ulici u centru Beograda noćas oko dva sata posle ponoći nepoznata osoba je silovala 30-godišnju devojku, rečeno je Studiju B u MUP-u.

Prema nezvaničnim informacijama, nepoznata osoba prišla je devojci dok je otključavala automobil, udarila je nekoliko puta i napastvovala.

Ona je sa teškim povredama zbrinuta u bolnici.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka silovana i pretučena u centru Beograda

Izvor: Press, 02.Jan.2013

U javnoj garaži u Makedonskoj ulici u centru Beograda, u noći između utorka i srede, silovana je jedna devojka, potvrdili su danas u MUP-u

Nastavak na Press...

Djevojka silovana i pretučena u centru Beograda

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2013

BEOGRAD- U javnoj garaži u Makedonskoj ulici u centru Beograda, u noći između utorka i srijede, silovana je jedna djevojka, potvrdili su danas u MUP-u.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.