Dete zadobilo teške povrede u saobraćajki na Šabačkom putu

Izvor: Blic, 13.Nov.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete zadobilo teške povrede u saobraćajki na Šabačkom putu

Pet osoba je povređeno u četiri saobraćajne nesreće koje su se dogodile od jutros u Beogradu, saznajemo iz Hitne pomoći i MUP-a.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 7.40 sati na uglu General Ždanove ulice  i Bulevara JNA, rekla je  dr Nada Macura.

- Automobil marke "punto" koji se kretao iz pravca Avale naleteo je na automobil marke "nisan", i dve osobe su zadobile lakše povrede - kažu iz MUP-a.

Muška osoba, srednjih godina, zadobila je ortopedske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povrede prilikom nesreće na motorciklu, u 10.14 sati na Smederevskom putu broj 24, navodi Macura.

Automobil marke "opel vektra" beogradskih registracija preticao je motociklistu, i tom prilikom ga je oborio, objasnili su iz MUP-a.

Teške telesne povrede zadobilo je dete kada ga je u pešačkoj zoni oborio automobil marke "dačija" na Šabačkom putu u 12.30 sati, saznajemo iz MUP-a.

Hitna pomoć trenutno prevozi dete u Beograd.

Trolejbus na liniji 28 oborio je pešaka u Ulici Dimitrija Tucovića broj 108 u 11.39 sati, a pešak je zatim prevezen u Urgentni centar, saznajemo iz MUP-a.

- Vozilo je pešaka zakačio retrovizorom, međutim nije bilo vidljivih povreda - kažu iz GSP-a.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.