Deca iz kolektivnih centara otputovala na letovanje

Izvor: Studio B, 02.Avg.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca iz kolektivnih centara otputovala na letovanje

Na letovanje, u organizaciji uprave grada, otputovala je grupa dece, u kojoj su 53 osnovca iz kolektivnih centara s područja Beograda.

Deca će provesti sedam dana na odmoru u centrima dečijih letovališta i oporavilišta Beograda - Mitrovac na Tari i Bukulja u Aranđelovcu.

Uz pun pansion, smeštaj i hranu, svako dete dobija džeparac, a biće im omogućene obrazovne i rekreativne aktivnosti u pratnji radnika Centra za socijalni rad.

Novčana sredstva za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << letovanje su obezbedjena na humanitarnoj aukciji slika "Iz privatnih kolekcija poznatih", koja je organizovana 20. juna povodom Međunarodnog dana izbeglica, a na inicijativu i uz podršku zamenika gradonačelnika Beograda Milana Krkobabića.

Na aukciji su tada prodata vredna dela iz privatnih kolekcija poznatih ličnosti koje su sa zadovoljstvom prihvatile poziv da pomognu porodicama izbeglih i tako je prikupljeno 780.000 dinara.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.