Letovanje za decu iz kolektivnih centara

Izvor: S media, 01.Avg.2011, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje za decu iz kolektivnih centara

U organizaciji uprave Beograda, grupa osnovaca iz kolektivnih centara odlazi sutra na letovanje. Deca će provesti sedam dana na Bukulji kod Aranđelovca i na Mitrovcu na Tari.

Grupa dece, u kojoj su 53 osnovca iz kolektivnih centara s područja Beograda, odlazi sutra na letovanje u organizaciji uprave grada.

Kako je saopšteno, deca će provesti sedam dana na odmoru u centrima dečijih letovališta i oporavilišta Beograda - Mitrovac na Tari i Bukulja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Aranđelovcu.

Ohanarama - društvena mreža za decu

Nove biblioteke igračaka u vrtićima

Deca su ukras sveta (FOTO)

Uz pun pansion, smeštaj i hranu, svako dete dobija džeparac, a biće im omogućene obrazovne i rekreativne akrivnosti u pratnji radnika Centra za socijalni rad.

Novčana sredstva za letovanje su obezbeđena na humanitarnoj aukciji slika "Iz privatnih kolekcija poznatih", koja je organizovana 20. juna povodom Međunarodnog dana izbeglica, a na inicijativu i uz podršku zamenika gradonačelnika Beograda Milana Krkobabića.

Na aukciji su prodata vredna dela iz privatnih kolekcija poznatih ličnosti koje su sa zadovoljstvom prihvatile poziv da pomognu porodicama izbeglih i tako je prikupljeno 780.000 dinara.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DECA IZ KOLEKTIVNIH CENTARA PUTUJU NA LETOVANJE

Izvor: Kurir, 01.Avg.2011

BEOGRAD - Grupa dece, u kojoj su 53 osnovca iz kolektivnih centara s područja Beograda, odlazi sutra na letovanje u organizaciji uprave grada...Kako je saopšteno, deca će provesti sedam dana na odmoru u centrima dečijih letovališta i oporavilišta Beograda - Mitrovac na Tari i Bukulja u Aranđelovcu...Uz...

Nastavak na Kurir...

Deca iz kolektivnih centara otputovala na letovanje

Izvor: Studio B, 02.Avg.2011, 13:21

Na letovanje, u organizaciji uprave grada, otputovala je grupa dece, u kojoj su 53 osnovca iz kolektivnih centara s područja Beograda...Deca će provesti sedam dana na odmoru u centrima dečijih letovališta i oporavilišta Beograda - Mitrovac na Tari i Bukulja u Aranđelovcu...Uz pun pansion, smeštaj...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.