DOBRE VESTI ZA SOCIJALNO UGROŽENE: Narodne kuhinje u Beogradu ponovo snabdevene hranom

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI ZA SOCIJALNO UGROŽENE: Narodne kuhinje u Beogradu ponovo snabdevene hranom

Od danas svih 40 punktova narodne kuhinje u Beogradu snabdeveno je hranom i obezbeđeni su obroci za socijalno ugrožene, a gradonačelnik Siniša Mali obišao je punkt Narodne kuhinje u Rakovici u kome će se korisnicima ponovo deliti besplatni obroci.

"Došao sam da obiđem punkt narodne kuhinje u Rakovici i da se lično uverim da narodne kuhinje rade. Obroci se isporučuju korisnicima, kao što smo juče i obećali", rekao je Mali, nakon posete puntka gde se deli hrana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Kako je istakao grad je brzo reagovao, korisnici su dobili i novčanu pomoć, a od danas ponovo imaju redovnu isporuku obroka.

"Ovo je primer odgovorne socijane politike sa naše strane i rešavanja problema, a sa druge strane reakcija na sve one neodgovorne izjave o ukidanju narodnih kuhinja i o tome da ne brinemo o luidma kojima je pomoć najpotrebnija", rekao je Mali i ponovio da neće biti ukidanja narodnih kuhinja.

Autor: Tanjug,Foto: Tanjug Rade Prelić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mali: Dok sam ja gradonačelnik neće biti gladnih!

Izvor: Blic, 12.Feb.2016

Četiri firme su se prijavile na konkurs za javnu nabavku i sada se nadmeću u kvalitetu hrane - rekao je danas gradonačelnik Siniša Mali socijalno ugroženim osobama na punktu Narodne kuhinje u Rakovici...On je dodao da će od danas "svih 40 punktova narodne kuhinje u Beogradu biće snabdeveno hranom"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.